GÖLCÜK BELEDİYESİ HALIDEREDE ORTA HASARLI İKİ BİNANIN YIKIMINA BAŞLADI
Gölcük Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ilçe genelinde tespit ettiği orta hasarlı olup yasal sürede onarım ve güçlendirilmesi yapılamayan binaları hak sahipleriyle yapılan görüşmeler sonrasında yıkım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Halıdere Yalı Mahallesinde bulunan 6 katlı bina ile Körfez Mahallesinde bulunan D-130 Karayolu kenarındaki Bozdağ Petrolün eski binasının yıkım çalışmasına başlandı.
GEREKLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI
Sabah saatlerinde 6 katlı binanın yıkımına başlanmadan önce zabıta ekipleri gerekli güvenlik önlemlerini aldı. 2 ekskavatör ve 1 arasöz ile yıkım gerçekleştirilirken bir hafta süre içerisinde çalışmaların tamamlanacağı belirtildi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de yıkım çalışmalarını yakından takip ederek yıkım alanına gelerek ekiplerden bilgi aldı.
ORTA HASARLI BİNALAR YIKILIYOR
Başkan Sezer yaptığı açıklamada Gölcükte ağır hasarlı olupta yıkılması gereken bir bina bulunmuyor ancak orta hasarlı olup yasal süre içinde güçlendirilmesi yapılmamış olan binalar var. Şu anda da Halıderedeyiz. Bu durumda olan 6 katlı bina ve Bozdağ Petrolün eski binasının yıkımını gerçekleştiriyoruz dedi.

Yorum yazarak Bugün Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bugün Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Bugün Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bugün Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz