15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla ülke genelinde çeşitli anma programları düzenlenecek. Bu kapsamda Diyanet İşleri Başkanlığı da camilerde gerçekleştirilecek programla ilgili açıklama yaptı.

AK PARTİ DERİNCE GENÇLİK KOLLARINDAN KİMSESİZLER MEZARLIĞINA VEFA ELİ
AK PARTİ DERİNCE GENÇLİK KOLLARINDAN KİMSESİZLER MEZARLIĞINA VEFA ELİ
İçeriği Görüntüle

81 İLDE EŞ ZAMANLI OKUNACAK

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece saat 00.13’te, Türkiye’nin 81 ilindeki tüm camilerde eş zamanlı olarak sela okunacağı bildirildi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANILACAK

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında gerçekleştirilecek sela programıyla, 15 Temmuz şehitleri anılacak ve milli birlik ile beraberlik vurgusu yapılacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonuyla gerçekleştirilecek uygulama, gece yarısı ülke genelindeki tüm camilerde aynı anda hayata geçirilecek.