Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir evde gerçekleşen hırsızlık olayının ardından harekete geçen polis ekipleri, 250 bin TL değerinde ziynet eşyası çalan iki şüpheliyi İstanbul’da yakalayarak cezaevine gönderdi. Şüphelilerin toplamda 155 suç kaydına sahip olduğu ortaya çıktı.

Evden Ziynet Eşyası Çaldılar

Olay, 11 Haziran tarihinde İzmit’te meydana geldi. Bir evden yaklaşık 250 bin TL değerinde ziynet eşyası ve takı çalındığı ihbarı üzerine polis ekipleri soruşturma başlattı.

İstanbul’da Yakalandılar

Yapılan çalışmalar sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri belirlenen S.Ç. ve A.S. isimli iki şüpheli, 29 Haziran’da İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde S.Ç'nin 110, A.S'nin ise 45 olmak üzere toplam 155 suç kaydı olduğu belirlendi.

Yangın Davası 22 Eylül’e Ertelendi
Yangın Davası 22 Eylül’e Ertelendi
İçeriği Görüntüle

Tutuklanarak Cezaevine Gönderildiler

Emniyetteki işlemleri tamamlanan iki şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.