İzmit’te Hırsızlık ve Sahtecilik Suçunu İşleyen 3 Zanlı Tutuklandı
İzmit’te Hırsızlık ve Sahtecilik Suçunu İşleyen 3 Zanlı Tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı.

8 Yıldır Firariydi

“Birden fazla kişi tarafından silahla yağma” ile “cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından aranan V.İ., 18 Mayıs 2017’den bu yana firari olarak bulunuyordu. Hakkında toplam 18 yıl ağır hapis cezası bulunan şahıs, 24 Ağustos 2025 günü düzenlenen operasyonla yakalandı.

Cezaevine Teslim Edildi

Yakalanan hükümlünün emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra aynı gün cezaevi işlemleri yapılmak üzere İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildiği bildirildi.

Emniyetten Açıklama

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, il genelinde suçun önlenmesi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Muhabir: Dilara Büyükkardeşler