Hatay’ın Antakya ilçesinde dere kenarında oynarken suya düşen 4 yaşındaki Abdullah Bayrakdar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Küçük çocuk, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
TERLİĞİ DERE KENARINDA BULUNDU
Olay, Antakya ilçesi Tanışma Mahallesi’nde meydana geldi. Evlerinin yakınından geçen dere çevresinde oynayan küçük Abdullah’tan haber alamayan ailesi, arama çalışması başlattı.
Acılı baba Eymen Bayrakdar, oğlunun terliğini dere kenarında buldu. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye jandarma, sağlık ekipleri ve itfaiye sualtı arama kurtarma ekipleri sevk edildi.
EKİPLER SEFERBER OLDU AMA KURTARILAMADI
Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, derede yaptıkları arama sonucunda küçük Abdullah’ı bularak sağlık ekiplerine teslim etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 4 yaşındaki çocuk, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
CENAZESİ GÖZYAŞLARIYLA DEFNEDİLDİ
Hayatını kaybeden küçük Abdullah Bayrakdar’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Tanışma Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazede aile yakınları ve mahalle sakinleri gözyaşlarına boğuldu.
ACILI BABANIN SÖZLERİ YÜREK DAĞLADI
Evladını toprağa veren baba Eymen Bayrakdar, yaşadığı acıyı şu sözlerle dile getirdi:
“Oğlum çok iyi biriydi ve evden dışarıya çıkmazdı. Derenin civarında oynuyordu ama dereye gitmemişti. En son baktığımda dere kenarında terliği vardı. Sonra ekipler geldi, kurtarmaya çalıştılar. Oğlum 4 yaşındaydı. Bugün defnettik.”




