Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın 16. kuruluş yıl dönümü kapsamında, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin Koçan ile birlikte şube müdürleri ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı personeli, İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.
AFET YÖNETİMİ ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ
Ziyarette, AFAD’ın kuruluşundan bu yana afet ve acil durum yönetimi alanında üstlendiği kritik görevler ele alındı. İl genelinde yürütülen afet ve acil durum yönetimi çalışmaları ile risk azaltma, hazırlık ve müdahale faaliyetlerine ilişkin yürütülen çalışmalar hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
“İŞ BİRLİĞİ HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR”
Vali İlhami Aktaş, AFAD’ın kamu kurumları, yerel yönetimler ve gönüllülerle iş birliği içerisinde yürüttüğü çalışmaların önemine dikkat çekerek, teşkilatın 16. kuruluş yıl dönümünü tebrik etti. Aktaş, AFAD personeline görevlerinde başarılar dileyerek, afetlere hazırlık ve risk azaltma çalışmalarının kararlılıkla sürdürülmesinin önemini vurguladı.



