BAŞİSKELE’DE COŞKULU BULUŞMA
AK Parti Grup Başkanvekili, MYK Üyesi ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Kocaeli’de düzenlenen 68. Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi programlarının ilk durağı olan Başiskele’de partililerle bir araya geldi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus’un ev sahipliğinde düzenlenen programa ilçe teşkilatlarının üç kademe yöneticileri, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
DANIŞMA TOPLANTILARI 12 İLÇEYİ KAPSIYOR
Hafta boyunca Kocaeli’nin tüm ilçelerinde yapılacak olan daraltılmış danışma meclisi toplantılarıyla, teşkilatın sahadaki refleksinin diri tutulması ve stratejik hazırlıkların güçlendirilmesi hedefleniyor. Toplantılarda yalnızca parti içi değerlendirmeler değil, Türkiye’nin birliği, güvenliği ve istikrarı gibi ulusal öneme sahip konular da gündeme taşınıyor.
TÜRKİYE YÜZYILI VE TERÖRSÜZ TÜRKİYE VURGUSU
Programda konuşan İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Türkiye Yüzyılı vizyonunun altını çizerek, teşkilatın motivasyonunu güçlü tutan bu toplantıların önemine dikkat çekti. Talus, “Her ilçemizde aynı dava şuuruyla çalışan teşkilatımızla gurur duyuyoruz. Hafta sonu gerçekleştirdiğimiz geniş kapsamlı eğitim programının ardından şimdi de ilçelerimizde istişare kültürümüzü canlı tutuyoruz. Terörsüz Türkiye hedefimiz doğrultusunda kararlı duruşumuzu sürdürüyoruz. Orman yangınları başta olmak üzere ülkemize yönelik organize saldırıların kaynağını biliyor, bu tür senaryolara karşı milli birlik ruhuyla mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.
İZMİT VE KARTEPE PROGRAMLARI SIRADA
AK Parti Kocaeli teşkilatının 10 ilçesinde eş zamanlı olarak tamamlanan danışma meclisi toplantılarının ardından, Kartepe İlçesi bugünkü programla ev sahipliği yaparken, İzmit İlçesi Perşembe günü düzenlenecek toplantıyla süreci tamamlayacak.