Kocaelispor’un bugün sahasında Corendon Alanyaspor’u konuk ettiği karşılaşmaya kentin siyasetçileri de yoğun ilgi gösterdi. AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Akbal ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, mücadele öncesinde Zafer Onar’a açıklamalarda bulundu.
“Üçte Üç Yapmayı Hedefliyoruz”
AK Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Akbal, son haftalardaki performanstan memnun olduklarını belirterek, “Yine heyecanlıyız. Son iki haftadır galip geliyoruz. Konya maçında çok güzel bir oyun sergiledik ve neticesini aldık. Önceki haftalarda iyi oynamamıza rağmen skor olarak karşılığını bulamıyorduk ama son Konya maçında bunun meyvesini topladık. Bugün Alanya maçıyla üçte üç yapmayı hedefliyoruz. Camia olarak, kent olarak hedefimiz Avrupa” dedi.
“Gönlümden Geçen Skor 2-0”
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ise Alanyaspor maçının önemine dikkat çekerek, “Alanya maçı aslında önemli bir maç. Galibiyetlerin devamı niteliğinde. Kendi sahamızda inanıyorum ki Kocaelispor’umuz bu maçı da alarak üst sıralara doğru yükselmeye devam edecek. Takımımıza başarılar diliyorum. Gönlümden geçen skor 2-0” ifadelerini kullandı.





