Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı Alikahya Mahallesi, sevilen isimlerinden Levent Şentürk’ün vefatıyla yasa boğuldu. Genç yaşta hayatını kaybeden Şentürk’ün kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.
ALİKAHYASPOR CAMİASINI YASA BOĞDU
Merhum Levent Şentürk’ün, Alikahyaspor Başkanı İsmail Parlak’ın eniştesi olduğu ve Parlak’ın kız kardeşiyle evli olduğu bilgisine ulaşıldı. Şentürk’ün vefatı, başta ailesi olmak üzere spor camiasında ve Alikahya’da geniş bir kesimde derin üzüntüye neden oldu.
CENAZE BUGÜN KALDIRILACAK
Levent Şentürk’ün cenazesi bugün (Pazartesi), öğle namazına müteakip Alikahya Hayırsevenler Camii’nden kaldırılarak son yolculuğuna uğurlanacak.
SEVENLERİ YASA BOĞULDU
Alikahya’da tanınan ve sevilen bir isim olan Şentürk’ün ani vefatı, mahallede büyük üzüntüye yol açarken, yakınları ve dostları acı haberi derin bir kederle karşıladı.
Levent Şentürk’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.




