Türk savunma sanayiinin önde gelen kuruluşlarından ASELSAN’ın Genel Müdürü Ahmet Akyol, Kurban Bayramı kapsamında memleketi Kocaeli’nin Gölcük ilçesine geldi. Yoğun çalışma temposuna kısa bir ara veren Akyol, baba ocağı Hasaneyn Köyü’nde ailesi ve yakınlarıyla bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı.
HASANEYN KÖYÜNDE AİLE BULUŞMASI
Gölcüklü olan Ahmet Akyol’un bayram ziyareti kapsamında köydeki aile evinde bir buluşma gerçekleştirildi. Aile büyükleri, akrabalar ve yakınlarının katıldığı programda bayramlaşma geleneği yaşatıldı. Evin bahçesinde kurulan bayram sofrasında bir araya gelen aile fertleri, uzun süre sohbet ederek hasret giderdi.
Bayramlaşma sırasında çekilen görüntülerde Akyol’un aile büyükleriyle yakından ilgilendiği ve yakınlarıyla samimi anlar paylaştığı görüldü.
YOĞUN MESAİYE KISA BAYRAM MOLASI
Savunma sanayii alanındaki projeler ve uluslararası temaslar nedeniyle yoğun bir çalışma temposu sürdüren Ahmet Akyol, Kurban Bayramı’nı ailesiyle geçirmek için memleketine geldi. Bayram programı kapsamında Hasaneyn Köyü’nde vakit geçiren Akyol, aile ziyaretleri gerçekleştirerek yakınlarıyla bir araya geldi.
Akyol’un memleket ziyareti, ilçede yaşayan hemşehrileri tarafından da ilgiyle takip edildi.
BAYRAM ZİYARETİNİN ARDINDAN ANKARA’YA DÖNDÜ
Aile ziyaretleri ve bayramlaşma programını tamamlayan Ahmet Akyol’un, aynı günün akşam saatlerinde Ankara’ya hareket ettiği öğrenildi. Bayram dolayısıyla gerçekleşen memleket ziyareti, hem ailesi hem de yakın çevresiyle bir araya gelmesine fırsat sundu.
Hasaneyn Köyü’nde gerçekleşen buluşma, bayramın birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan görüntülere sahne oldu.




