Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Uluslararası 15. Kocaeli Kitap Fuarı’na katılan çocuk kitabı yazarı Ayşegül Dede, minik okurlarla bir araya gelerek onları kitapların büyülü dünyasına davet etti.

Ayşegül Dede, Uluslararası 15. Kocaeli Kitap Fuarı’nda Minik Okurlarla Buluştu 1

Kitap Fuarı Çocuklarla Canlandı

Birçok yazar, yayınevi ve imza günü etkinlikleriyle devam eden Uluslararası 15. Kocaeli Kitap Fuarı, çocukları da kâğıdın büyülü dünyasıyla buluşturuyor. Bu kapsamda çocuk kitapları yazarı Ayşegül Dede, Selim Sırrı Paşa Salonu’nda sevenleri ile bir araya geldi.

Hikâyeler ve Şarkılarla Renkli Söyleşi

Yazar Dede’nin “Gelincik Neden Kırmızı” adlı kitabının tanıtıldığı etkinlikte çocuklar, anne ve babalarıyla birlikte yoğun ilgi gösterdi. Söyleşi boyunca çeşitli hikâyeler anlatıldı, şarkılar söylendi ve çocuklar doyasıya eğlendi. Minik okurlar, yazar Dede’ye kitaplarla ilgili sorular yöneltti ve kendi görüşlerini paylaşma fırsatı buldu.

Gebze’de “Kanıt” Sergisi Açıldı!
Gebze’de “Kanıt” Sergisi Açıldı!
İçeriği Görüntüle

Ayşegül Dede, Uluslararası 15. Kocaeli Kitap Fuarı’nda Minik Okurlarla Buluştu 2