Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanlarından Aziz Yıldırım, 31 Mayıs Pazar günü Kocaeli’de gerçekleştirilecek toplantıda sarı-lacivertli camianın üyeleri ve taraftarlarıyla buluşacak. Emex Otel’de düzenlenecek programda Yıldırım’ın kulübün geleceği, güncel gelişmeler ve Fenerbahçe gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunması bekleniyor. Toplantıya, Yıldırım’ın geçmiş dönemde birlikte görev yaptığı önemli isimlerin de katılması öngörülüyor.

TÜRK GEMİSİNE SALDIRIDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ: SAVAŞ ÇAKAR KOCAELİ’DE TOPRAĞA VERİLDİ
TÜRK GEMİSİNE SALDIRIDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ: SAVAŞ ÇAKAR KOCAELİ’DE TOPRAĞA VERİLDİ
İçeriği Görüntüle

AZİZ YILDIRIM KOCAELİ PROGRAMINDA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRECEK

31 Mayıs Pazar günü saat 09.30’da başlayacak buluşmada Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’nin geleceğine ilişkin görüşlerini paylaşacağı belirtildi. Program kapsamında taraftarlar ve kongre üyeleri de Yıldırım’a soru yöneltme fırsatı bulacak.

Fenerbahçe camiasında yakından takip edilen toplantının, kulübün mevcut durumu ve geleceğe yönelik hedefleri açısından önemli mesajlara sahne olması bekleniyor.

Whatsapp Image 2026 05 29 At 13.53.23

TOPLANTIYA TANINMIŞ İSİMLERİN DE KATILMASI BEKLENİYOR

Kocaeli’deki organizasyonun, Fenerbahçe Kongre Üyesi Mustafa Anayurtlu’nun öncülüğünde bir grup kongre üyesi tarafından düzenlendiği açıklandı. Toplantıda Aziz Yıldırım’ın yönetim listesinde yer alan isimlerden Barış Göktürk, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, Cihan Kamer, Fatih Öztürk ve Mehmet Selim Kosif’in de hazır bulunmasının beklendiği ifade edildi.

FENERBAHÇE’NİN GELECEĞİ MASAYA YATIRILACAK

Buluşmada kulübün geleceği, sportif başarı hedefleri ve camianın beklentileri üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapılması planlanıyor. Organizasyonun, Fenerbahçe camiasındaki birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmesi hedefleniyor. Son dönemde kulüp gündemine ilişkin yaşanan gelişmeler nedeniyle toplantının geniş katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.