Başiskele’de kurulan ancak sonrasında merkezini İzmit’e taşıyarak tüm Kocaeli’ye hitap etmeye başlayan, BAŞSİAD (Başarılı Sanayici ve İş Adamları Derneği) 2’nci olağan kongresini yeni dernek binasında gerçekleştirdi. 2014 yılında kurulan derneğin mevcut başkanı Barış Arat seçimlere yine tek aday olarak girdi. 97 üyenin oy kullanma hakkın sahip olduğu derneğin kongresinde 7 asil, 7 yedek yönetim kurulu üyesi ile 3 asil ve 3 yedek denetim kurulu üyesi belirlendi.
Asil Liste
Barış Arat
Metin Albar
Batuhan Kandemir
Ali Ulvi Tanrıöver
Ayşenur Kahraman Aytekin
Hakan Günister
Emrullah Keskin
Denetim Kurulu Asil
Hüseyin Yeşilkır
Semih Örs
Halim Köse
OLUMSUZ KONUŞMAK YERİNE TİCARET YAPACAĞIZ
Genel Kurulda konuşan Barış Arat, Burası sizin yeriniz.Bugün burda dernek başkanı değil bir üye olarak konuşuyorum. Malumunuz Zeytin Dalı oprerasyonu devam ediyor.Tahmin edeceğiniz üzere bu döviz kurlarını etkiliyor.Evet orda savaş var ama bizde burda savaşacağız. Ticarette zor doönem geçirenlere yardım edeceğiz.Mutlaka eksiklerimiz var.Bir amacımız var. Tüm Türkiye olarak ordumuza yadımcı olmaya çalışıyoruz. Önümüzde 23 Nisan var . BAŞSİAD olarak sınırda yaşayan çocuklara konteyner sınıflar yapacağız.Açılışımız herkesin huzurunda olacak. Bu projeyi birçok kurum tarafından destek veriliyor.Üretime başlandı.Destek olmak isteyen herkese kapımız açık.Seçim havasında değiliz.Kocaeli için iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz.Kocaeli gündeminde konuşulan konular bizi rahatsız ediyor.Umarım daha güzel şeyler konuşuruz.
SINIR ÇOCUKLARINA GÜZEL BİR GELECEK SUNMAK İSTİYORUZ
Buranın mimarisi ÇAPA MİMARLIK tarafından yapıldı.Bize üye oldular.Açılımısı eksik yapmaya çalışıyoruz.Yeni bir dönem başlıyor.Tekrar adayım listemi verdim.Sadece tarihler değişiyor.biz hizmet etmeye çalışıyoruz.Yeni genç girişimciler var aramaızda.Bize destek veren eski ekibimize teşekkür ederim.Burası bizim için kamu kuruluşu olarak görüyoruz.Bağımsız ve demokratik bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.Bizler başta söylediğimiz gibi masum çocuklara yardım etmeye çalışacağız. Hiç kimse doğuştan anarşist doğmaz.Bizde nbirşeyler yaparak bu çocuklara güzel bir gelecek sunmak istiyoruz.Bizimde amacımız bu çocuklarıhayata kazandırmaya çalışıyoruz.Yeni yerimiz konusunda birçok kişiye teşekkür ediyorum.Herkese yeni dönemimizde BAŞSİAD'lı günler diliyorum