Uğur Ulusoy

Büro Memur-Sen Kocaeli 3 No’lu Şube tarafından düzenlendi. Kocaeli’den sabahın erken saatlerinde hareket eden katılımcılar, ilk olarak Tarabya Vilayetler Evi’nde Boğaz manzarasına karşı serpme kahvaltının keyfini çıkardı. Ardından Tarihi Yarımada turuna geçen grup; Ayasofya Camii, Sultanahmet Camii, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı, Kapalıçarşı ve Eminönü gibi İstanbul’un simge mekânlarını gezdi.

Büro Memur Sen’den Kültür Dolu Gezi (1)-1

MİSIR ÇARŞISI’NDA ALIŞVERİŞ MOLASI

Gezi boyunca profesyonel rehberler eşliğinde kentin tarihine dair bilgiler alan katılımcılar, günün sonunda Mısır Çarşısı’nda alışveriş yapma imkânı buldu. Her durakta fotoğraf molası verilerek, İstanbul’un tarihi atmosferi doyasıya yaşandı.

KOCAELİ’NDEN YOĞUN KATILIM

Büro Memur-Sen Kocaeli 3 No’lu Şube tarafından organize edilen etkinlikte, Şube Başkanı Fırat Güler ve yönetim kurulu üyesi Pelin Coşkun Bozkuş öncülüğünde çok sayıda üye yer aldı. Güler, gezinin ardından yaptığı kısa değerlendirmede, “Amacımız üyelerimize hem moral hem de kültürel bir deneyim yaşatmaktı. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Büro Memur Sen’den Kültür Dolu Gezi (2)

Kocaeli'de Aile Sağlığı Merkezlerinde Büyük Yenileme Başlıyor
Kocaeli'de Aile Sağlığı Merkezlerinde Büyük Yenileme Başlıyor
İçeriği Görüntüle

TARİH KOKAN SOKAKLARDA UNUTULMAZ ANILAR

Katılımcılar, İstanbul’un tarih kokan sokaklarında yaptıkları yürüyüşlerde şehrin büyüsünü yeniden keşfettiklerini ifade ederek organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Muhabir: Uğur Ulusoy