Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sabah saatlerinde tutulduğu cezaevinde aniden kötüleşen sağlık durumu nedeniyle acilen hastaneye kaldırıldı. Böcek’in sağlık durumuyla ilgili resmi açıklamanın henüz yapılmadığı öğrenildi.

Acil Sevk Kararı Alındı

Edinilen bilgilere göre Muhittin Böcek, bu sabah 07.00 sularında böbrek, mide ve boyun bölgelerinde şiddetli ağrı hissetti. Cezaevi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından durumu ciddi değerlendirilen Böcek için acil sevk kararı çıktı.

W4F

Tedavi Altına Alındı

Ambulansla Antalya Şehir Hastanesi’ne götürülen Böcek’e gerekli tıbbi müdahalelerin hızla başlatıldığı aktarıldı. Hastane yönetimi ve doktorlardan şu an için resmi bir bilgilendirme yapılmadı.

Galatasaray Union SG’ye Takıldı: Devler Ligi’nde Kaçıncı Sırada?
Galatasaray Union SG’ye Takıldı: Devler Ligi’nde Kaçıncı Sırada?
İçeriği Görüntüle

Gelişmeler Yakından Takip Ediliyor

Belediye yetkilileri, sağlık ekibi ve yakın çalışma arkadaşlarının hastaneye gittiği, süreci anbean takip ettikleri öğrenildi. Muhittin Böcek’in mevcut tedavi sürecine ilişkin ilerleyen saatlerde açıklama yapılması bekleniyor.