Yerel Yönetimler

Gençler Üniversite Hayallerine Kavuştu

Çayırova Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nde YKS’ye hazırlanan öğrencilerden 112’si tercih sonuçlarına göre hayallerindeki üniversitelere yerleşti.

Abone Ol

Çayırova Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik Merkezi’nde sınava hazırlanan öğrenciler ile belediyenin tercih danışmanlık hizmetinden yararlanan toplam 112 genç, açıklanan YKS tercih sonuçlarının ardından üniversiteye yerleşme başarısı gösterdi.

Kurs ve Danışmanlık Desteği Sonuç Verdi

Bir yıl boyunca merkezdeki kurslarda sınava hazırlanan 96 öğrenci ile tercih danışmanlığı hizmetine başvuran 16 öğrenci, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerine yerleşti. Öğrenciler; hukuk, öğretmenlik, psikoloji, bilgisayar mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve moleküler biyoloji ve genetik gibi birçok bölümde eğitim hakkı kazandı.

Başkan Çiftçi’den Tebrik

Gençlerin başarısını değerlendiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Üniversiteyi kazanan gençlerimizi tebrik ediyor, eğitim-öğretim hayatları boyunca başarılar diliyorum” dedi.