​İlk Yarıda Denge Bozulmadı

​Maça Çayırovaspor oldukça baskılı başladı. İlk 30 dakikalık bölümde oyunun kontrolünü elinde tutan konuk ekibe karşı, bu dakikadan sonra Derincespor dengeyi sağladı. Karşılıklı ataklarla geçilen ilk yarıda her iki takım da net pozisyon bulmakta zorlanınca, takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

5656Uy43T5Rtyu
​İkinci Yarıda Çayırova Fırtınası

​Derince sahasında oynanan müsabakanın ikinci yarısında Çayırovaspor galibiyet için yüklendi. Konuk ekibin yakaladığı 3 net gol pozisyonu da sonuçsuz kalınca, mücadelenin bu skorla bitmesi bekleniyordu. Ancak maçın uzatma bölümlerinde her şeyi değiştiren o an yaşandı.

KANDIRA GB, TURGUTSPOR DEPLASMANINDA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI: 5-1
KANDIRA GB, TURGUTSPOR DEPLASMANINDA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI: 5-1
İçeriği Görüntüle


​90+9’da Gelen Altın Gol

​Ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruşta topun başına Onur Çelik geçti. Onur’un sert şutunu kaleci son anda çeldi ancak direkten dönen topu iyi takip eden Oğuzhan Saraç tamamlayarak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.
​Bu golle sahadan 1-0 galip ayrılan Çayırovaspor, Play-Off grubunda altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırırken; Derincespor son dakika golüyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Whatsapp Image 2026 03 29 At 18.39.58