28. Dönem CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret kapsamında Bugün Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Çetin Gürol ile bir araya gelen Kanko, muhabir ve editör ekibimizle de görüşerek kent ve ülke gündemine dair düşüncelerini paylaştı.

Whatsapp Image 2026 04 10 At 20.54.13

GÜNDEME DAİR DEĞERLENDİRMELER PAYLAŞILDI

Ziyaret sırasında CHP Kocaeli milletvekili Prof Dr. Mühip Kanko, hem Kocaeli özelinde hem de ülke genelinde yaşanan gelişmelere ilişkin görüşlerini dile getirdi. Yerel yönetimler, ekonomi ve siyasi gündeme dair başlıklarda kapsamlı değerlendirmeler yaptı.

KANYE WEST KONSERİ'NE CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANINDAN TEPKİ!
KANYE WEST KONSERİ'NE CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANINDAN TEPKİ!
İçeriği Görüntüle

ZİYARET HATIRA FOTOĞRAFIYLA SONA ERDİ

Nazik ziyaretlerinden dolayı Mühip Kanko’ya teşekkür edilirken, buluşma günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Ziyaretin ardından Mühip Kanko ile gerçekleştirdiğimiz kapsamlı röportajın yarın gazetemizde yer alacağını okurlarımıza duyuruyoruz.

Muhabir: Zeynep Türker