İzmit Belediyesi bünyesinde hizmet veren Çınar Çocuk Evleri, 2025-2026 eğitim öğretim yılına öğrencilerin adaptasyonunu destekleyecek etkinliklerle hazırlanıyor. Şirintepe, Erenler, Tüysüzler ve Yeşilova’daki çocuk evlerinde 21-22 Ağustos tarihlerinde tanışma programları düzenlendi.

Derince’de Zafer Bayramı Coşkusu 3 Gün Sürecek
Derince’de Zafer Bayramı Coşkusu 3 Gün Sürecek
İçeriği Görüntüle

Tanışma ve Oryantasyon Programı Başlıyor

Çocukların yeni döneme uyum sağlaması amacıyla 25 Ağustos’ta oryantasyon süreci başlayacak. Saatlik olarak uygulanacak bu programla, öğrencilerin okula adaptasyonu desteklenecek.

Tam Gün Eğitim 8 Eylül’de Başlayacak

Oryantasyon sürecinin tamamlanmasının ardından, 8 Eylül’den itibaren Çınar Çocuk Evleri’nde tam gün eğitim uygulamasına geçilecek. Tepeköy Şehit Polis Şeyda Yılmaz Çınar Çocuk Evinde ise hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Güvenli ve Nitelikli Eğitim Ortamı

İzmit Belediyesi, çocukların güvenli, çağdaş ve nitelikli bir eğitim ortamında gelişimlerini desteklemek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.