Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, PKK’nın silah bırakmasının ardından yaptığı “Terörsüz Türkiye” temalı tarihi konuşması, yurt genelinde geniş yankı uyandırdı. Konuşmada verilen birlik, beraberlik ve huzur mesajları, AK Parti teşkilatlarında da güçlü bir şekilde karşılık buldu.
Talus: "Bayrağımızı Gururla Dalgalandırıyoruz"
Bu kapsamda, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla il ve ilçe teşkilat binalarına Türk bayrağı astıklarını açıkladı. Talus, teşkilat mensuplarının, terörden arınmış, huzurlu ve güçlü bir Türkiye idealine olan inançlarını bu sembolik ama anlamlı adımla ortaya koyduklarını ifade etti.
“Tam Bağımsız ve Güçlü Türkiye Yolunda Kararlıyız”
İl Başkanı Talus yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, terör belasından arındırılmış, tam bağımsız ve güçlü bir Türkiye yolunda kararlılıkla yürüyoruz. Bu mücadelede birlik ve beraberliğimizi en güçlü şekilde vurgulamak adına tüm teşkilatlarımızda bayraklarımızı dalgalandırıyoruz. Türk bayrağı; barışı, huzuru ve bu milletin onurunu temsil ediyor.”