TRABZONSPOR’DAN BOMBA TRANSFER ÇALIŞMASI! NOAH SAVIOLO İÇİN SON DAKİKA GELİŞMESİ
TRABZONSPOR’DAN BOMBA TRANSFER ÇALIŞMASI! NOAH SAVIOLO İÇİN SON DAKİKA GELİŞMESİ
İçeriği Görüntüle

Darıca 1934 Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Abdullah Poyraz ve Başkanvekili Maşuk Sarı, geçmiş dönemde Darıca Kaymakamlığı görevinde bulunan ve ilçede her kesim tarafından sevilen Yüksel Kara’yı, yeni görev yeri olan Kağıthane Kaymakamlığı’nda ziyaret etti.

SARI-YEŞİLLİ FORMA TAKDİM EDİLDİ

Gerçekleştirilen ziyarette, kulübün sarı-yeşilli forması Kaymakam Yüksel Kara’ya takdim edildi. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede Kara, Darıca 1934 Gençlerbirliği’ni yakından takip ettiğini belirterek, şampiyonluk yolunda takıma başarı dileklerini iletti ve Darıca’ya selamlarını gönderdi.

Darica 1934 Gençlerbi̇rli̇ği̇’nden Anlamli Zi̇yaret (2)

“KULÜBÜMÜZE VERDİĞİ DESTEK KIYMETLİ”

Ziyaretin ardından kulüp yönetimi, misafirperverliği, içten sohbeti ve kulübe verdiği desteklerden dolayı Yüksel Kara’ya teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Muhabir: Ahmet Gökmen