Kocaeli Kuaför ve Güzellik Salonları İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda seçim heyecanı yaşanıyor. Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ergün Kökçü Sokak’ta hizmet veren Demet Varlı Güzellik Merkezinin sahibi Demet Yasal Varlı, yapılacak kongrede oda başkanlığına adaylığını açıkladı.

Sektörde uzun süredir hizmet veren ve geniş bir çevre tarafından tanınan Varlı’nın adaylığı, güzellik ve bakım sektöründe dikkatle takip edilmeye başlandı.

“YENİ PROJELER, YENİ VİZYON” MESAJI

20 Ocak’ta gerçekleşecek kongre öncesi açıklama yapan Demet Yasal Varlı, birlik ve dayanışma vurgusu yaparak şu ifadeleri kullandı:

“Yeni oluşumlar, yeni projeler ve ileri düzey fikirler ile birlik, beraberlik içinde birbirimize tam destek hep destek diyoruz ve bir kadın girişimci olarak sektörümüzdeki oda başkanlığına adaylığımızı koyuyoruz. Tüm meslektaşlarımın yanımda olacağına canı gönülden inanıyorum.”

SEKTÖRÜN BEKLENTİSİ YÜKSEK

Kente uzun yıllardır hizmet veren Varlı’nın adaylığı, kuaför ve güzellik salonu işletmecileri arasında memnuniyetle karşılanırken, sektörde yenilikçi bir yönetim anlayışına duyulan ihtiyaç da sıkça dillendiriliyor.

Sektör temsilcileri, özellikle eğitim, mesleki standartların artırılması ve kadın girişimcilerin desteklenmesi gibi alanlarda güçlü bir yönetim beklentisi içinde.

KONGRE 20 OCAK’TA

Kocaeli Kuaför ve Güzellik Salonları İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın kongresi 20 Ocak’ta yapılacak.
Adaylığını açıklayan Demet Yasal Varlı’nın bu süreçte yoğun bir çalışma yürütmesi bekleniyor.

AVM, Stadyum ve İş Yerlerine ‘Şok Cihazı’ Zorunluluğu Geliyor: İşte Yeni Düzenleme
AVM, Stadyum ve İş Yerlerine ‘Şok Cihazı’ Zorunluluğu Geliyor: İşte Yeni Düzenleme
İçeriği Görüntüle

Gazetemizi ziyaret eden Demet Yasal Varlı, Genel Yayın Yönetmeni Çetin Gürol ve Yazı İşleri Müdürü Uğur Ulusoy ile birlikte görülüyor.