Kocaeli’nin Derince ilçesinde planlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bugün Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe ile dikkat çeken bir röportaj gerçekleştirdik. Başkan Gökçe ile makamında gerçekleştirdiğimiz söyleşide, ilçenin geleceğini şekillendirecek projeye dair kritik başlıklar ele alındı. Bugün Kocaeli Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Çetin Gürol, Yazı işleri Müdürü İrem Tolunay ve Muhabir Beyza Akgüneş'in yönelttiği sorulara samimi ve çarpıcı cevaplar veren Başkan Sertif Gökçe bu röportajda, dönüşüm sürecinin detayları, vatandaşları ilgilendiren planlamalar ve bölgenin yeni vizyonunu masaya yatırıldı. Derince kentsel dönüşüm projesine dair tüm detaylar ve çok çarpıcı açıklamalar ele alındı.

KOCAELİ GENELİNİ İLGİLENDİREN GENİŞ KAPSAMLI VİZYON

Söyleşi yalnızca Derince ile sınırlı kalmadı. Kocaeli genelindeki şehirleşme politikaları ve geleceğe yönelik planlamalar da gündeme geldi. Başkan Gökçe, kentsel dönüşümün sadece fiziksel bir yenilenme değil, aynı zamanda sosyal bir dönüşüm olduğunu vurguladı.

KOCAELİ'DE O KAVŞAK NEDEN TARTIŞILIYOR? MUHTAR TÜM EKSİKLERİ SIRALADI
KOCAELİ'DE O KAVŞAK NEDEN TARTIŞILIYOR? MUHTAR TÜM EKSİKLERİ SIRALADI
İçeriği Görüntüle

ÖZEL RÖPORTAJ YARIN GAZETEDE YAYINLANACAK

Derince kentsel dönüşüm projesi yanı sıra Kocaeli hakkında başka bir çok konunun tüm detayların yer aldığı özel röportaj, yarın Bugün Kocaeli Gazetesi'nde okurlarla buluşacak.

Kocaeli ve Derince’de yaşayan vatandaşların yakından ilgisini çekecek söyleşide, projenin yol haritası ve uygulanma sürecine dair kapsamlı bilgiler sunulacak.

Whatsapp Image 2026 04 30 At 20.38.59 (1)