“KURBAN PAZARI’NDA EZİYET, SONRA ÜSTÜNÜ KAPATMA ÇABASI”

Halil Güngör Dokuzlar, yaptığı yazılı açıklamada İzmit Belediyesi’ni sert sözlerle eleştirdi. Kurban Pazarı'ndaki düzensizlik ve üreticilere yaşatılan sıkıntıların örtbas edilmeye çalışıldığını savunan Dokuzlar, “Bayramın 3 günü 20 ayrı paylaşım, 20 ayrı iftira attınız. Gerçekleri saklamak için yapılan bu çaba beyhude” ifadelerini kullandı.

“MODERN HAYVAN PAZARINA BAYRAMA BİR AY KALA %182 ZAM YAPTINIZ”

Açıklamasında Kurban Pazarı’ndaki fiyat politikasını da gündeme getiren Dokuzlar, modern hayvan pazarına yapılan yüzde 182’lik zammı hatırlattı. Ayrıca üreticilerin çöplüğe layık görüldüğünü ve yaşadıkları sıkıntıların kamuoyunun malumu olduğunu belirtti.

“BELEDİYENİN HARCAMALARINA DAİR CEVAP BEKLEYEN SORULAR VAR”

Dokuzlar, İzmit Belediyesi’ne şu soruları yöneltti:

2023 yılında doğrudan temin yöntemiyle yapılan 149 milyon TL’lik harcama nereye gitti, kimlere fatura edildi?

Parti programları için atılan SMS’ler, panolara asılan parti afişleri belediye bütçesinden mi karşılandı?

CHP’li Eren Erdem’in bahsettiği trol ordusunun bir kısmı İzmit Belediyesi bünyesinde mi çalışıyor?

Bayram Klasiği Yine Sahne Aldı: Kocaeli’de “Acemi Kasap” Patlaması
Bayram Klasiği Yine Sahne Aldı: Kocaeli’de “Acemi Kasap” Patlaması
İçeriği Görüntüle

Belsa Plaza’daki “kozmik odalarda” ruhsat başvuruları için açıktan para alındığı doğru mu?

AK Parti döneminde yapılan eserlerin bakım ve onarımı neden ihmal ediliyor?

115 daire, 2 villa, 5 dükkân ve bir süper market satıldığı halde neden hâlâ kredi çekilmeye devam ediliyor?


“KUMPASLA ÜSTÜNÜ KAPATMAK KOLAY”

Dokuzlar, Kurban Pazarı’nda yaşananların halkın hafızasında yer ettiğini belirterek, “Zabıta ordusuyla gece yarısı köylüyü yerinden etmeye çalışmak, sabah kameralarla pazarcılara istediğiniz açıklamaları yaptırmak, sadece bir AK Partili’yi seçip iftira kurgusu oluşturmak kolay… Ama milyonlarca liralık harcamaların hesabını vermek zorundasınız” dedi.

“YÜREĞİN VARSA CEVAPLA”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Dokuzlar, “Gerçek gündemden kaçmak için iftiraya sarılmak artık işe yaramıyor. Yüreğin varsa, bu sorulara cevap ver” diyerek İzmit Belediyesi’ni şeffaflığa ve hesap vermeye çağırdı.