Yalova’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik gerçekleştirilen operasyon sırasında çıkan çatışmada şehit olan Yalova İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Turgut Külünk’ün acı haberi, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yaşayan ailesine ulaştırılmıştı.
Baba Ocağında Taziye
Şehidin Akçakoca ilçesi Yalı Mahallesi’nde bulunan baba evini ziyaret eden Selçuk Aslan, anne Kevser Külünk ve baba Aydın Külünk’e taziyelerini iletti. Vali Aslan, aileye sabır dileyerek devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu vurguladı.
“Kahramanlarımızı Rahmetle Anıyoruz”
Ziyaret sırasında konuşan Vali Aslan, vatan uğruna canlarını feda eden tüm güvenlik güçlerini rahmetle andı. Aslan, şehit Turgut Külünk ile birlikte aynı operasyonda şehadete eren polis memurları İlker Pehlivan ve Yasin Koçyiğit’e de Allah’tan rahmet diledi.
Taziye ziyareti, duaların edilmesinin ardından sona erdi.


