Kocaelispor’un 60. kuruluş yılı kapsamında hazırlanan “Efsane Forma” adlı tiyatro oyunu için çalışmalar hız kesmeden sürerken, projede başrolü üstlenen Engin Benli’den dikkat çeken bir ziyaret geldi. Deneyimli oyuncu, Göztepe karşılaşmasının ardından Kocaelispor soyunma odasına giderek rolü için sahaya indi.

EFSANEYE YAKINDAN HAZIRLIK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ile Kocaelispor’un ortaklaşa hayata geçirdiği projede, kulübün yıllardır emektarlığını yapan malzemeci karakterini canlandıracak olan Benli, detayları yerinde gözlemledi. Soyunma odasında incelemelerde bulunan oyuncu, kulübün 51 yıllık malzemecisi Orhan Görmez’den birebir bilgi aldı.

Wdqdqdqd

TAKIMLA BULUŞTU

Ziyaret sırasında Teknik Direktör Selçuk İnan ve futbolcularla da bir araya gelen Benli, oyun süreci hakkında bilgi verdi. Teknik heyet ve oyuncuların projeye ilgisi dikkat çekerken, takımın tamamının oyunu izlemek istediği öğrenildi.

KOCAELİSPOR’DA SHOW BELİRSİZLİĞİ! GİDECEK Mİ, KALACAK MI?
KOCAELİSPOR’DA SHOW BELİRSİZLİĞİ! GİDECEK Mİ, KALACAK MI?
İçeriği Görüntüle

Dwwdwwdwd

TARİH BELLİ OLDU

Kocaelispor’un köklü geçmişini sahneye taşıyacak olan “Efsane Forma” adlı tiyatro oyunu, 24 Nisan Cuma günü saat 19.00’da Kocaeli Kongre Merkezi’nde sahnelenecek. Yaklaşık 30 dakika sürecek gösteri, sanatseverlere ücretsiz olarak sunulacak.

Whatsapp Image 2026 04 20 At 1772349736