Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DEM Parti İmralı Heyeti üyeleri Pervin Buldan ve Mithat Sancar’ı Beştepe’de kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Terörsüz Türkiye Süreci Masada
Edinilen bilgilere göre, görüşmede “Terörsüz Türkiye” sürecinde gelinen son aşama ve bundan sonraki adımlar ele alındı. Heyetin, çözüm süreci ve demokratikleşme konularında önerilerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunduğu öğrenildi.
Üçüncü Görüşme Gerçekleşti
Bu buluşma, DEM Parti İmralı Heyeti’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği üçüncü görüşme oldu.

DEM Parti’den Açıklama
DEM Parti’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “DEM Parti İmralı Heyeti üyeleri Pervin Buldan ve Mithat Sancar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe’de bir görüşme gerçekleştirdi. Heyetimiz, yaklaşık 1 saat süren görüşmede barış ve demokratik toplum sürecinin geldiği aşama ile bundan sonra yapılacaklara ilişkin görüş ve önerilerini sundu” ifadelerine yer verildi.
 
             
             
                             
                             
                            




 
             
         
         
         
         
         
         
        