MHP İzmit İlçe Teşkilatı, Erenler Mahallesi’nde gerçekleştirdiği vatandaş buluşmasıyla saha çalışmalarını sürdürdü. Yoğun katılımla gerçekleşti program, mahalle sakinlerinin ilgisi dikkat çekti.

Whatsapp Image 2026 04 24 At 08.10.11 (1)

SORUNLAR DOĞRUDAN AKTARILDI

İlçe Başkanı İlker Kazan, ilçe yöneticileri ve meclis üyelerinin katıldığı buluşmada vatandaşlar söz aldı. Mahallede yaşanan altyapıdan çevre düzenine kadar birçok sorun dile getirildi. Not alındı talepler tek tek, ilgili kurumlarla paylaşılmak üzere kayıt altına alındı.

Program kapsamında ayrıca yeni üye katılım töreni de gerçekleştirildi. Teşkilata katılan vatandaşlara rozetleri takıldı.

Whatsapp Image 2026 04 24 At 08.10.17

MUSTAFA ŞAHİN'DEN BELEDİYEYE ÇAĞRI: YANGIN ÇIKMADAN ÖNLEM ALIN
MUSTAFA ŞAHİN'DEN BELEDİYEYE ÇAĞRI: YANGIN ÇIKMADAN ÖNLEM ALIN
İçeriği Görüntüle

“VATANDAŞIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Program sonrası açıklama yapan İlçe Başkanı İlker Kazan, vatandaşla birebir temasın önemine dikkat çekti. Yerinde dinledik sorunları, çözüm için süreci başlatacaklarını ifade etti.

Kazan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Erenler Mahallesi’nde hemşehrilerimizle bir araya gelmekten memnuniyet duyduk. Talepleri dinledik, notlarımızı aldık. Teşkilatımız vatandaşın sesi olmaya devam edecek. İlgili kurumlarla iletişime geçerek bu taleplerin takipçisi olacağız.”

MHP İzmit İlçe Teşkilatı’nın mahalle buluşmalarının önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi.

Whatsapp Image 2026 04 24 At 08.10.15

Whatsapp Image 2026 04 24 At 08.10.14