İzzet Aydın konseriyle başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan Karabüklüler Dernek Başkanı Arif Yenigökgöz geceye katılan herkese teşekkür ederken Dernek yönetimi olarak her platformda Karabükü tanıtmak için çalışıyoruz. Bu yıl 10. düzenlenen şehirler ve kültürler kaynaşmasında da Karabükü en iyi şekilde temsil etmek için çalıştık. Bu güzel ortamı bizlere sunarak memleketimizi tanıtma imkânı veren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak başta olmak üzere herkese teşekkür ediyor hepinize iyi eğlenceler diliyorum diyerek konuşmasını tamamladı.
Dünya Miras Şehri Karabük
Programda bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise programa katılan Karabük milletvekilleri ve tüm konuklara teşekkür ederek başladığı konuşmasında Sırtını dağlara yaslamış kollarını Karadenize açmış Batı Karadenizin güzel şehri Türkiye tarihinde sanayileşmeyi simgeleyen Türkiyenin ilk entegre demir çelik tesisinin kurulduğu Safranbolu evleriyle ve antik kenti ile dünya miras şehri unvanını almış dünyaca ünlü lokumu ve bandırma yemeği ile bir lezzet durağı toprağın alın teriyle çelik olduğu cennetten bir köşe olan güzel şehir Karabükün güzel insanları gecemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. 10. düzenlediğimiz Şehirler ve Kültürler kaynaşmasında her gece bir farklı ilimizin kültürünü tanıyoruz. Ülkemizin mozaiğini kültürünü ve güzelliklerini Darıcamıza taşıyarak bu güzelliği Darıca Sahilinde sizlerle birlikte yaşıyoruz. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması programınıza göstermiş olduğunuz ilgi ve katılımdan dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ediyor herkese iyi eğlenceler diliyorum. sözleriyle konuşmasını tamamladı.
MİLLETVEKİLLERİNDEN TEŞEKKÜR KONUŞMASI
Programda birer selamlama konuşması yapan AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ise konuşmalarında Karabüklü hemşerileriyle bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken kendilerini böyle güzel bir programda hemşerileriyle buluşturan Başkan Karabacak ve Karabüklüler Dernek Yönetimine teşekkür ettiler. Başkan Karabacak günün anısına milletvekillerine birer plaket takdim etti.
Selamlama konuşmalarının ardından dernek yönetimi tarafından protokol üyelerine plaket takdimi yapıldı. Program Aydın Sevim ve Elif Dikmenin söylediği birbirinden güzel türkülerle devam ederken vatandaşlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.