Gebze'de aranan şahısların yakalanmasına yönelik emniyet güçleri tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonda, uzun süredir aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis ile para cezası bulunan E.D. (38) kıskıvrak yakalandı.
ADLİYEYE SEVK EDİLEN HÜKÜMLÜ TUTUKLANDI
Emniyet Müdürlüğünce aranan şahısların yakalanması amacıyla Gebze'de yürütülen titiz çalışmalar sonuç verdi. "Dolandırıcılık" ve "Türk Vatandaşı veya Yabancının Yurtdışına Çıkmasına İmkan Sağlama" suçlarından aranan, hakkında 14 yıl 2 ay hapis ve 40 bin 100 TL adli para cezası bulunan E.D., 6 Haziran 2026 tarihinde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
Yakalanan hükümlü, emniyetteki ifade ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından aynı gün adli makamlara sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan E.D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
POLİSTEN KARARLILIK MESAJI
Gerçekleştirilen başarılı operasyonun ardından emniyetten bir açıklama yapıldı. Yapılan resmi açıklamada, ilçe genelinde suçun önlenmesi, kamu huzurunun sağlanması ve suç faillerinin adalete teslim edilmesine yönelik yürütülen çalışmaların taviz verilmeden, büyük bir kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.




