SABAH SAATLERİNDE EVDEN ÇIKTI, BİR DAHA DÖNMEDİ
Edinilen bilgilere göre Hüseyin Tokan, 11 Haziran sabah saat 05.00–05.30 arasında kızının evinden ayrıldı. O andan itibaren kendisinden bir daha haber alınamadı. Aile, Tokan’ın daha önce de benzer şekilde kaybolup geri döndüğünü ancak bu kez uzun süredir izine rastlanmadığını ifade etti.

OSMANGAZİ DURAĞI SON GÖRÜLDÜĞÜ NOKTA OLDU
Ailenin aktardığına göre Tokan, evden çıktıktan sonra komşuları tarafından görüldü ve Osmangazi Durağı’nı sordu. Ardından bölgedeki durağa gittiği öğrenilen yaşlı adamdan bir daha haber alınamadı.
Tokan’ın cebinde trene binebilecek kadar para bulunduğu belirtilirken, en son Osmangazi Durağı civarında görüldüğü ifade edildi.

MENTAL RAHATSIZLIĞI BULUNUYOR
Aile, Hüseyin Tokan’ın orta düzeyde mental rahatsızlığı bulunduğunu ve zaman zaman evden habersiz şekilde ayrıldığını söyledi. Daha önce Derince’ye gittiği ve burada askerlik dönemine ait yerleri ziyaret ettiği de aktarıldı.
Ayrıca Tokan’ın İstanbul Sultanahmet’e de sık sık gittiği, çöp toplama alışkanlığı bulunduğu ve bu nedenle çevrede dolaşmayı sürdürdüğü ifade edildi.
AİLEDEN “GÖRENLER POLİSE HABER VERSİN” ÇAĞRISI
15 gündür arama çalışmalarının sürdüğünü belirten aile, tüm Kocaeli ve çevre illerde vatandaşlara çağrıda bulunarak Hüseyin Tokan’ı görenlerin en yakın polis ekiplerine bilgi vermesini istedi.
Kayıp yaşlı adamın bulunması için güvenlik güçlerinin çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.




