BOŞ ALANDA KISTIRIP SATIRLA SALDIRDI
Edinilen bilgi ve iddialara göre olay, Kavaklı Sahili Namık Kemal Caddesi mevkisinde meydana geldi. İki şahıs arasında başlayan sözlü tartışma, gerginliğin tırmanmasıyla kısa sürede fiziksel bir kavgaya dönüştü.
Gözü dönen saldırgan, kendisinden kaçmaya çalışan şahsı boş bir alanda kıstırdı. Yanında bulundurduğu satırı çıkaran saldırgan, talihsiz adama acımasızca defalarca vurdu. Aldığı ağır darbelerle kanlar içinde yere yığılan kurbanını bırakan şahıs, olay yerinden hızla kaçarak izini kaybettirdi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Çevredeki dehşete düşen vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
-
İlk Müdahale: Sağlık ekipleri, ağır yaralanan ve çok kan kaybeden şahsa olay yerinde acil müdahalede bulundu.
-
Acı Son: Talihsiz adam, sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
-

POLİS HER YERDE SALDIRGANI ARIYOR
Cinayetin işlendiği boş alanı ve çevresini güvenlik şeridiyle çembere alan emniyet güçleri, olay yerinde detaylı delil toplama çalışması gerçekleştirdi.
Kaçan cinayet zanlısının kimliğinin tespit edilmesi ve en kısa sürede yakalanması amacıyla bölgedeki tüm güvenlik ve MOBESE kameraları mercek altına alındı. Olayın ardındaki sır perdesini aralamak için başlatılan geniş çaplı soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.





