Gebze Ticaret Odası, Romanya–Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın davetiyle Romanya’da bir dizi resmi ziyaret ve görüşme gerçekleştirdi. Heyet, iki ülke arasındaki ticaret ve yatırım olanaklarını değerlendirdi, yeni iş birliği fırsatlarını masaya yatırdı.

HEYETİN ZİYARETLERİ
Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş, Kocaeli Milletvekilimiz ve önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanımız Nail Çiler, Meclis Başkanımız Oğuz Şerifalioğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Barış Er, Yönetim Kurulu Üyemiz Sinan Yücel, Genel Sekreterimiz Av. Arb. Çağrı Solak, Meclis Üyemiz Murat Paç, 7. Meslek Komite Başkanımız Mustafa Çakır ve 17. Meslek Komite Başkanımız Olcay Akgün’den oluşan heyet, Romanya–Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek iki ülke arasındaki ekonomik iş birliklerini geliştirmeye yönelik görüşmelerde bulundu.

GALA GECESİNE KATILIM
Heyet, Romanya Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın da katılımıyla düzenlenen Romanya–Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın 30. Kuruluş Yılı Gala Gecesi’ne iştirak etti.

ÖZEL GÖRÜŞMEDE GEBZE’NİN GÜCÜ VURGULANDI
Program kapsamında Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ile özel bir görüşme gerçekleştirerek Gebze’nin sanayi gücü, ihracat kapasitesi ve Romanya ile geliştirilebilecek yeni iş birliği fırsatlarını aktardı.

TEŞEKKÜR MESAJI
Gebze Ticaret Odası, organizasyon için Romanya–Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tamer Atalay’a davetleri ve misafirperverlikleri nedeniyle teşekkür etti. Ayrıca heyete eşlik eden Gebze Ticaret Odası Üyesi Kayra Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Bahadır’a katkılarından dolayı şükranlarını sundu.
BAŞKAN ASLANTAŞ’TAN AÇIKLAMA
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Romanya temaslarıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları belirtti:
“Gebze, Türkiye’nin en güçlü sanayi merkezlerinden biri olarak üretim, inovasyon ve ihracatta ülkemize büyük katkı sağlıyor. Romanya ile karşılıklı ticaretimizin ve yatırımlarımızın artması, hem bölgemiz hem de ülkemiz açısından büyük önem taşıyor. Bu ziyaret, iş dünyamız için yeni ortaklıklar kurma, ihracatı artırma ve Avrupa pazarındaki etkinliğimizi güçlendirme açısından son derece verimli geçti. Gebze Ticaret Odası olarak üyelerimizin uluslararası pazarlara açılmasını desteklemeye ve ülkemizi yurt dışında en güçlü şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.”





