Kocaeli Haber - Uğur Okulları Başiskele Kampüsü, voleyboldaki başarısını basketbola da taşıdı. Okul Spor Faaliyetleri Liseler Arası Basketbol Turnuvası’nda finale kadar rakiplerini büyük skor farklarıyla mağlup eden ve 2018’den bu yana Kocaeli’de galibiyeti elden bırakmayan A Genç Basketbol Takımı, finalde karşılaştığı Seymen Koleji rakibini 69-50 yenerek bir kez daha Kocaeli Şampiyonluğuna adını yazdırdı.

ile ilgili, “Biz Uğur Okulları olarak, akademik ve bilimsel eğitim yaklaşımı ile öğrencilerine başarılı bir gelecek sunmayı hedeflemenin yanı sıra, sporu ve sporcuları da her zaman destekleyen en önemli eğitim kurumlarından biriyiz. Öğrencilerimizde güven duygusu ve fiziksel gelişimin desteklenmesi, takım ruhu bilincinin oluşturulması adına sporu her zaman en değerli kazanım olarak ilk sıraya taşımayı hedefliyoruz. 55 yıldır benimsediğimiz bu yaklaşımın meyvelerini aldık ve almaya devam ediyoruz. Hem voleybol hem basketbolda başarıyı yakalamış ve senelerdir sürdürüyor olmamız şaşırtıcı değil. Uğurlu öğrencilerime Türkiye’de temsil hakkı sağladıkları için teker teker teşekkür ediyorum, Türkiye elemelerinde takımlarımıza başarılar diliyorum, başaracaklarını biliyorum. ” dedi.

‘’TÜRKİYE ELEMELERİNDE KOCAELİ’Yİ TEMSİL EDECEĞİZ’’

Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü İbrahim Yılmaz, “A Genç Voleybol ve A Genç Basketbol takımımız kendilerine, ailelerine ve biz Uğur ailesine Kocaeli’yi, Türkiye’de temsil gururu getirdi. 2018’den bu yana Kocaeli’de hiç yenilmedik ve hiçbir başarının tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtladık. Kocaeli’de kurulduğumuz günden bu yana akademik olarak yakaladığımız başarıyı, spor ve kültür alanına da taşıdık. Türkiye elemelerinde A Genç Voleybol ve Basketbol takımımıza başarılar diliyorum. Onlara can-ı gönülden inanıyorum.’’ dedi.

Kaynak: Haber Merkezi