Alikahya’da Saran Group tarafından yapımı gerçekleştirilen Atatürk Spor Salonu çok sayıda davetlinin katılımı ile bugün açıldı. Programa Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra, CHP Kocaeli Milletvekili aday adayları, MHP Kocaeli Milletvekili adayı Havva Köse, KASKF Başkanı Murat Aydın, Eski Galatasaraylı Milli Futbolcu Emre Aşık, Gazeteci Özlem Gürses ve davetliler katılım sağladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve TBMM Başkanvekili Haydar Akar iş yoğunluğundan dolayı katılamadıklarını ve hayırlı olsun dileklerini ileten mektup gönderdiler.

bir tuzumuz varsa ne mutlu bize" ifadelerini kullandı." dedi.

devam ediyoruz. Çocukların gelişimini destekleyecek yatırımlar için her kapıyı çalmaya devam ediyoruz. Bunlardan biri sağolsun bizi kırmadı. Sizin spor alanlarına İzmit’in çocuklarının ihtiyacı var dedik. Bizi kırmadılar İzmit’in çocuklarının ihtiyacı varsa biz orada oluruz dediler. Bu güzel tesisi bizlere kazandırdıkları için teşekkürü bir borç bilirim. Bizim için kıymetliydi. Bu çocukların spor yapmalarına destek sağlamak için çok önemli bir alan kazandırdı. Sağ olsun Sadettin bey sözünü tuttu. 6 ay gibi kısa bir sürede tamamladılar. 23 Nisan öncesinde tesisi hizmete soktu. Adı da İzmit’te yakışır, İzmitin çocuklarına yakışan Atatürk Spor salonu hayırlı olsun.” dedi

ÇOCUKLAR VE GENÇLER SPOR YAPACAK

Konuşmalarının ardından Hürriyet, Saran’a plaket takdim etti. Geçtiğimiz yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda tanıtım programı yapılan; 570 metrekare alanda inşa edilen, Alikahya Atatürk Mahallesi Bağımsızlık Caddesi üzerinde bulunan Alikahya Kültür Merkezinin bahçesinde yer alan, 150 kişi kapasiteli çok amaçlı spor salonunda çocuklar ve gençler gönüllerince spor yapabilecek.

Muhabir: Ömer Faruk Güler