CHP Kocaeli Sus Pus!

Perde Arkası

Büyütmek için resme tıklayın

Kocaeli Haber - Kentimizin yakından tanıdığı isim olan AK Partili Kentsel Tasarımcı Talha Kös, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu sosyal medya paylaşımı ile İzmit Belediyesi’nin ödenmeyen SGK pirim borçları nedeniyle araçlarına haciz konulduğunu duyurmuştu.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise yapmış olduğu basın açıklamasında, “Talha Kös benim bilmediğim şeyi nasıl biliyor?” diye sormuştu.

Belediyeye uygulanan haciz kararının ardından ise CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve CHP Kocaeli Milletvekilleri Mühip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve Nail Çiler’in sessizliği parti kulislerinde tepki ile karşılandı.

CHP Kocaeli, SGK borçlarından dolayı yaşadığı sorunla uğraşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i yalnız bırakırken Hürriyet’e Ankara’da bir kişi sahip çıktı.

Geçtiğimiz günlerde mecliste basın açıklaması yapan CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, İzmit Belediyesi’ni gündeme getirdi.

Köksal yapmış olduğu açıklamada, “SGK’nın yarasını derinleştirenler Cumhuriyet Halk Partili belediyeler ile uğraşıyorlar. AKP’li belediyelerin çok daha fazla borcu olmasına rağmen Kocaeli’de sırf Cumhuriyet Halk Partisi başarılı bir belediye olduğu için taşkın haciz işlemini Cumhuriyet Halk Partili İzmit Belediyesi’ne uyguluyorlar” ifadelerini kullandı.

Partililer ise CHP Kocaeli siyasetinin, SGK borçları hakkında ne zaman açıklama yapacağını merak ediyor.

20 Eki 2023 - 16:25 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bugün Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bugün Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bugün Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bugün Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.