Çakmakla oynayan çocuklar evi ateşe verdi!

Kocaeli Haber - Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde evde çakmakla oynadığı sırada koltukların alev alması sonucu çıkan yangında, daire büyük oranda hasar oluştu. Yangında anne ve iki çocuğu da yaralandı.

Video için play'e tıklayın

Kocaeli Haber - Edinilen bilgiye göre, Taşköprü ilçesine bağlı Harmancık Mahallesi Mühendis Mazhar Sokak üzerinde bulunan 3 katlı binanın en üst katında bulunan dairede yangın çıktı. Çocuklardan bir tanesinin evde çakmakla oynadığı sırada koltukları tutuşturması sonucu yangının çıktığı tahmin edilirken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, evde mahsur kalan anne ve iki çocuğunu kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan anne ve iki çocuğu, Taşköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu evdeki yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangın ile ilgili inceleme başlatıldı.

30 Eki 2023 - 16:04 Kastamonu- Diğer İllerimiz


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bugün Kocaeli Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bugün Kocaeli Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bugün Kocaeli Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bugün Kocaeli Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.