Haber: Bidar Yağmur Tarhan

Alemdar, “Sezon bizim için oldukça zorluydu. Alt sıralardaki rakibimizle oynadığımız son maçta iyi bir oyun ortaya koyduk ve kazanarak ligde kalmayı başardık. En büyük hedefimiz buydu ve bunu gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı. Genç oyunculara yatırım yaptıklarını vurgulayan Alemdar, yeni hedeflerinin liseler arası organizasyonlar olduğunu belirtti. “Takımımız çok genç. Geleceğin milli takım oyuncularını barındırıyoruz. Sezon başında üç hedef koymuştuk. Birincisi genç kadroyla 1. Lig’de kalmaktı, başardık. Şimdi hedefimiz liseler arası dünya şampiyonluğu. Bunun için önce Türkiye şampiyonu olmamız gerekiyor” dedi.

LİGİN EN GENÇ VE YABANCISIZ TAKIMI

Kadronun büyük bölümünün lise öğrencilerinden oluştuğunu belirten deneyimli teknik adam, birçok rakip takımın yabancı ve tecrübeli oyunculara sahip olduğuna dikkat çekti. Alemdar, “Oyuncularımızın çoğu Spor Lisesi öğrencisi. Ligin en çok gol atan isimlerinden Damla ve Rabia daha ortaokulu yeni bitirdi. Buna rağmen güçlü ve tecrübeli takımlara karşı büyük mücadele verdik” diye konuştu.

GENÇ YETENEK SAHNEYE ÇIKTI
GENÇ YETENEK SAHNEYE ÇIKTI
İçeriği Görüntüle

10 YILLIK EMEK, GELECEĞE UMUT

Kulübün altyapı yapılanmasına yıllar önce başladıklarını ifade eden Alemdar, her sezon önemli kulüplere oyuncu kazandırdıklarını söyledi. “Bu yapının temellerini 10 yıl önce attık. Her yaş grubunda oyuncularımız var. Her sezon 3-4 futbolcumuzu üst liglere gönderiyoruz. Çok çalıştık, çok mücadele ettik. Bu genç kadroyla önümüzdeki yıllarda çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.