Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde 5 katlı bir binada yaşanan olayda, 4. kattaki evin balkonundan atlayan bir kadın, binanın girişinde bulunan dükkanın tabelasına çarptı. Yaralı kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
4. Kattan Atladı
Olay, Çayırova ilçesi Fatih Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4. kattaki evin balkonuna çıkan bir kadın, kendini boşluğa bıraktı. Zemine düşmek üzereyken, alt katta bulunan iş yerinin tabelasına çarptı.
Soruşturma Başlatıldı
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrollerde vücudunda kırıklar tespit edildiği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.