Kocaeli Haber - İYİ Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili olan Fevzi Canbaz sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir paylaşım ile görevinden istifa ettiğini duyurdu. İstifanın nedeni MHP’den İYİ Parti’ye geçen ve Körfez Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Azmi Cihat Hatipoğlu olduğu parti kulislerinde konuşulmaya başlandı.
“GÖRDÜĞÜM LÜZUM ÜZERİNE”
İstifasını duyuran Canbaz şu ifadelere yer verdi: “Dört buçuk yıldır Kocaeli Büyükşehir ve Körfez İyi parti Belediye meclis üyeliği grup başkan vekilliğini yapmaktayım. Gördüğüm lüzum üzerine, kendi rızam ve isteğim doğrultusunda görevimden ayrılıyorum.
TEŞEKKÜR ETTİ
Birlikte çalıştığım tüm meclis üyesi arkadaşlarıma ve İyi parti teşkilatlarına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum kamuoyuna saygı ile bildiriyor, tüm Kocaeli ve Körfez halkıma esenlikler diliyorum.”