Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, İzmit Tem Otogar (K1) Köprülü Kavşağı dahil Kandıra Bölünmüş Yolu ve Ağva-Kandıra-Kaynarca Yolu üzerindeki yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yol yapım çalışmaları kapsamında İzmit-Kandıra Yolu’nun belirli kesimlerinde asfaltlama ve aşınma tabakası imalatı gerçekleştirilecek.

Kocaeli’de Bugün Hava Nasıl Olacak?
Kocaeli’de Bugün Hava Nasıl Olacak?
İçeriği Görüntüle

Çalışmalar 14-30 Ekim Tarihleri Arasında Yapılacak

Valilikten yapılan açıklamada, İzmit-Kandıra Yolu’nun Km: 18+300 ile 37+418 arasındaki kesiminde çalışmaların sürdüğü belirtildi. Proje kapsamındaki Km: 23+900 - 30+200 (K.K. No D-605 / 25+050 - 32+350) kesiminde sağ taşıma yolunda asfaltlama çalışmaları çerçevesinde aşınma tabakası imalatı yapılacağı kaydedildi.

Trafik Geçici Olarak Karşı Yoldan Sağlanacak

14-30 Ekim 2025 tarihleri arasında yürütülecek çalışmalar süresince bölünmüş yolun çalışma yapılan kısmındaki şeritlerin kapatılacağı ve trafik akışının karşı yoldan gidiş-geliş olarak sağlanacağı bildirildi.

Sürücülere Uyarı

Kocaeli Valiliği, çalışmalar süresince gerekli tüm emniyet tedbirlerinin alınacağını ve onaylı trafik projesine göre işaretlemelerin yapılacağını belirtti. Yetkililer, sürücülerin yoldaki trafik işaret ve işaretçilerine dikkatle uymaları gerektiği konusunda uyarıda bulundu.