Başkan Sezer, Kahraman İtfaiyecilerin Haftasını Kutladı
Başkan Sezer, Kahraman İtfaiyecilerin Haftasını Kutladı
İçeriği Görüntüle

İzmit Belediyesi, 3-4 Ekim tarihlerinde Sabri Yalım Parkı’nda düzenleyeceği Örgü Festivali ile el emeğini, üretimi ve dayanışma kültürünü kent sakinleriyle buluşturacak.

El Emeği Stantları Ve Yaratıcı Atölyeler

Festival, iki gün boyunca 12.00 – 21.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Rengarenk örgü stantları, el emeğiyle hazırlanmış özel ürünler, ücretsiz atölyeler ve sürpriz etkinlikler festival alanında yer alacak. Kadın girişimciler, kendi üretimleri olan işlerini vatandaşların beğenisine sunacak.

Katılımcılar İçin Renkli Bir Deneyim

Moly El Örgü İplikleri’nin katkılarıyla zenginleşen festivalde, katılımcılar iplik dünyasının çeşitliliğini keşfedecek. Örgüye dair ilham verici fikirler ve uygulamalarla dolu program, ziyaretçilere alışverişin ötesinde paylaşım ve üretim kültürünü deneyimleme fırsatı verecek.

İzmitlilere Davet

İzmit Belediyesi, tüm vatandaşları aileleriyle birlikte bu özel buluşmaya davet ederek festival coşkusuna ortak olmaya çağırdı.

İzmit’te El Emeği Rüzgârı Örgü Festivali Başlıyor