Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşanan trajik olayla ilgili yeni bir detay gündeme geldi. Kayıp başvurusu sonrası kendisine ait bahçede varil içerisinde ölü bulunan 64 yaşındaki Eseler Mahallesi eski muhtarı Sadık Savurtaş’ın, yaklaşık 6 yıl önce televizyon ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? adlı bilgi yarışmasına katıldığı öğrenildi.
TELEVİZYON YARIŞMASINA KATILMIŞTI
Çiftçilikle uğraştığı belirtilen Sadık Savurtaş’ın, bilgi yarışmasına katılarak 1.000 TL ödül kazandığı ortaya çıktı. Savurtaş’ın yarışmadaki görüntüleri ve o dönemki katılımı, yaşanan olayın ardından kamuoyunda yeniden gündeme geldi.
YARIŞMA DETAYI GÜNDEM OLDU
Yıllar önce ekranlara yansıyan yarışma katılımı, Savurtaş’ın hayatına dair bilinmeyen bir yönü ortaya koyarken, yaşanan olayla birlikte bu detay kamuoyunun dikkatini çekti. Olayla ilgili jandarma ekiplerinin başlattığı soruşturma ise sürüyor.
OLAYIN DETAYLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ...


