Hürriyet’ten 16 Ocak Basın Onur Günü Mesajı
Hürriyet’ten 16 Ocak Basın Onur Günü Mesajı
İçeriği Görüntüle

Kocaeli Trabzonlular Derneği, 2025–2026 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönem karne tatili öncesinde İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Dernek yöneticileri, ilçe milli eğitim yöneticileriyle bir araya gelerek eğitim çalışmaları, kurumlar arası iş birliği ve yerel düzeyde yürütülen faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette, eğitim sürecinde toplumsal dayanışmanın ve sivil toplum kuruluşlarıyla kurulan iletişimin önemi ele alındı. Karne tatili öncesinde yapılan buluşmanın, eğitim yöneticileriyle karşılıklı değerlendirme fırsatı sunduğu belirtildi.

Geniş Katılımlı Ziyaret

Ziyarete, Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı İbrahim İbrahimoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Orhan İmamoğlu, başkan yardımcıları Yaşar Furuncu ve İdris Yusuf ile yönetim kurulu üyeleri Adem Coşkun, Sultan Bekçi ve Ali Çifter katıldı.

Dernek heyeti, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan ile görüşerek ilçede yürütülen eğitim faaliyetleri ve sosyal projeler üzerine değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık İskender ile yaygın eğitim çalışmaları hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Şube Müdürlüklerine Ziyaret

Ziyaret programı kapsamında şube müdürlüğü görevini yürüten Ferhat Dilek, Turgut Cüre ve Onur Sait Sadık da ziyaret edildi. Görüşmelerde, yürütülen çalışmalar hakkında kısa bilgiler alındı ve karşılıklı iyi dilekler iletildi.

Eğitimde İş Birliği Vurgusu

Ziyaret sırasında yapılan değerlendirmelerde, eğitimin yalnızca okullarla sınırlı olmadığı, yerel kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla kurulan iletişimin sürece katkı sunduğu ifade edildi. Karne tatili öncesinde gerçekleşen buluşmanın, eğitim yöneticileriyle fikir alışverişi açısından faydalı olduğu belirtildi.

Ziyaret, karşılıklı teşekkürlerin iletilmesi ve iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.