Burası Nikomedia! Ama Kimse Bilmiyor
Burası Nikomedia! Ama Kimse Bilmiyor
İçeriği Görüntüle

AK Parti Kartepe 69. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantı sonrası konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Kartepe’nin yıllar içerisinde büyük bir değişim yaşadığını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Kartepe’ye her gelişimizde gözle görülür bir değişim ve gelişimle karşılaşıyoruz. Eskiden D-100’ün iki yanına dizilmiş evlerden oluşan bir ilçe görünümündeyken, bugün yatırımcıların dikkatini çeken bir cazibe merkezi haline geldi. Yeni belediye hizmet binası, kent meydanı, battı-çıktı projeleri ve nihayetinde 50 yıllık bir hayal olan teleferik projesiyle Kartepe’miz yeni bir kimlik kazandı.”

“KARTEPE BİZE GÜVENDİ”

Başkan Talus, Kartepe’nin yalnızca doğal güzellikleriyle değil, altyapı ve üstyapısıyla da dikkat çektiğini belirterek, “Kocaelispor’umuzun şampiyonluk yürüyüşü Kartepe’den geçiyor. Ormanya, Sapanca Gölü, Kuzuyayla ve Maşukiye burada. Lojistik merkezleri, demiryolu projeleri ve gelişen altyapısıyla Kartepe sürekli büyüyen bir potansiyele sahip. Allah’a şükür her seçimde Kartepe bize güvendi, biz de bu güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalıştık” dedi.

“HER NOKTAYA HİZMET GÖTÜRDÜK”

İlçede yapılan hizmetleri tek tek sıralayan Talus, “Avluburun’dan Sultaniye’ye, Eşme’den Tepetarla’ya, Karatepe’den İbrikdere’ye, Balaban’dan Ataevler’e, Köseköy’den Rahmiye’ye kadar Kartepe’nin her noktasına hizmet ulaştırdık. Büyükşehir belediyemiz, milletvekillerimiz ve ilçe teşkilatımızla el ele vererek Kartepe’nin gelişimi için çok çalıştık” dedi.

2053 YENİ ÜYEYLE GÜÇLENDİLER

Talus son olarak, Kartepe teşkilatının büyümesine de dikkat çekerek, “Kongreden bu yana 2053 yeni üyeyi davamıza kazandıran İlçe Başkanımız Murat Yılmaz ve yöneticilerimizi kutluyorum. Bu kardeşlik ve güven sürdükçe Kartepe’ye hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.