Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttükleri çalışmalar kapsamında önemli bir operasyona imza attı. Tacir, şirket yöneticisi veya kooperatif yöneticisi sıfatıyla işlenen dolandırıcılık suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.O. isimli şahıs, Kartepe’de gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı.

Gıda Denetiminde Korkunç Manzara! Yerde Ölü Fareler, Raflarda Tarihi Geçmiş Ürünler
Gıda Denetiminde Korkunç Manzara! Yerde Ölü Fareler, Raflarda Tarihi Geçmiş Ürünler
İçeriği Görüntüle

7 YIL HAPİS CEZASI VARDI

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen teknik ve saha çalışmaları neticesinde yeri tespit edilen B.O., 02.12.2025 günü düzenlenen operasyonla yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan hükümlü şahıs, aynı gün sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“ÇALIŞMALARIMIZ KARARLILIKLA SÜRÜYOR”

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, il genelinde suçun önlenmesi ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonların kesintisiz sürdüğünü belirtti. Açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmalara kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.

Muhabir: Zeynep Türker