Kocaeli’de Dünyanın En Büyük Açık Hava Kitap Fuarı Başladı
Kocaeli’de Dünyanın En Büyük Açık Hava Kitap Fuarı Başladı
İçeriği Görüntüle

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), yeni eğitim-öğretim dönemine güçlü bir başlangıç yapabilmek için İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Halk Eğitim Müdürleri ile toplantı düzenledi. Eğitim faaliyetlerinin daha verimli ve etkin hale getirilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Nagehan Malkoç ile Yaygın Eğitim Şube Müdürü Lokman Ceyhan da katıldı.

Ko Mek’te Yeni Dönem Hazırlıkları Başladı (2)

İş Birliği ve Koordinasyon Vurgusu

Toplantıda söz alan Nagehan Malkoç, KO-MEK’in toplumsal gelişime sunduğu katkıya dikkat çekerek, eğitim süreçlerinde iş birliği ve koordinasyonun önemine değindi. Yaygın Eğitim Şube Müdürü Lokman Ceyhan da yeni dönemin başarılı geçmesi yönündeki temennilerini paylaştı.

Ko Mek’te Yeni Dönem Hazırlıkları Başladı (1)

Müdürlerden Görüş ve Öneriler

İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürleri toplantıda söz alarak geçmiş dönem tecrübelerini aktardı. Kursiyerlerin ihtiyaçlarının karşılanması, çözüm önerileri ve istihdam odaklı eğitimlerin artırılması konularında fikirler dile getirildi. Katılımcılar, paylaşılan görüş ve önerilerle KO-MEK’in yeni döneme daha güçlü bir şekilde başlayacağını ifade etti.

Ko Mek’te Yeni Dönem Hazırlıkları Başladı (3)