Kocaeli’de vali yardımcılığı görevinde bulunmuş, ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde koordinatör olarak görev yapan Dursun Balaban, Malatya’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 69 yaşındaki Balaban’ın vefatı, kentte ve bürokrasi çevrelerinde derin üzüntü yarattı.

TEDAVİ SÜRECİ AĞIRLAŞTI

Bir süredir karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi altında bulunan Dursun Balaban’ın sağlık durumunun son günlerde ağırlaştığı öğrenildi. Malatya’da hastanede tedavisi süren Balaban, dün gece entübe edildi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabah hayatını kaybetti.

KOCAELİ VE BÜROKRASİ CAMİASI YASTA

Balaban’ın, Malatya Valisi Seddar Yavuz’un girişimleriyle Malatya’daki bir hastanede tedavi altına alındığı belirtildi. Vefat haberi, Kocaeli’de görev yaptığı yıllardan bu yana kendisini tanıyan mesai arkadaşları ve bürokrasi camiasında büyük üzüntüyle karşılandı.

Kutluer’in Acı Günü
Kutluer’in Acı Günü
İçeriği Görüntüle

CENAZE PROGRAMI NETLEŞECEK

Dursun Balaban’ın cenazesinin uçakla Malatya’dan Kocaeli’ye getirileceği öğrenilirken, defin programına ilişkin detayların aile tarafından daha sonra paylaşılacağı bildirildi.

Bugün Kocaeli Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dileriz.