İşte nefes kesen maçın detayları:
Kullar 1975 Deplasmanda Güldü: 2 - 3
Süper Amatör Lig A Grubu'nda haftanın en dikkat çeken maçlarından birinde Kullar 1975 Spor, Kocaeli Harb-İş deplasmanından 3 puanı söküp almayı başardı. Karşılıklı gollerle büyük bir çekişmeye sahne olan müsabaka, futbolseverlere seyir zevki yüksek bir 90 dakika sundu.

Maçın Özeti ve Goller
Mücadeleye hızlı başlayan taraf Kullar 1975 oldu. 16. dakikada Kerem Gülmez sahneye çıkarak takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak bu gole cevap gecikmedi. Harb-İş’in yıldız ismi Mehmet Bedirhan Kartal, 17. ve 28. dakikalarda attığı üst üste iki golle skoru bir anda 2-1’e getirerek takımını öne geçirdi.
İlk yarının sonlarına doğru baskısını artıran Kullar 1975, 38. dakikada Sinan Demir ile eşitliği yakaladı ve takımlar soyunma odasına 2-2’lik beraberlikle gitti.

Son Sözü Fatih Kanber Söyledi
İkinci yarıda her iki takım da galibiyet golü için yüklendi. Maç tam beraberlikle bitecek derken, 86. dakikada sahneye çıkan Fatih Kanber, Kullar 1975’e galibiyeti getiren golü kaydetti. Kalan dakikalarda skoru koruyan deplasman ekibi, sahadan 3-2 galip ayrıldı.
Maç Sonucu: Kocaeli Harb-İş: 2 - Kullar 1975: 3
Bu sonuçla birlikte Kullar 1975 zirve yarışındaki iddiasını sürdürürken, Harb-İş evinde puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.




