Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kent genelinde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına yönelik düzenlenen “Büyük STK İftar Buluşması”, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Programa ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Stk İftarina Yoğun Katilim (6)

KOCAELİ’NDE KADIN GİRİŞİMCİLERE ÖZEL İLETİŞİM ATÖLYESİ
KOCAELİ’NDE KADIN GİRİŞİMCİLERE ÖZEL İLETİŞİM ATÖLYESİ
İçeriği Görüntüle

BÜYÜK STK İFTAR BULUŞMASI

Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar programına; AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus, MHP İl Başkanı Kamil Akın, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar ile kent genelindeki 820 esnaf odası, akademik meslek örgütleri, sendikalar, kooperatifler ve hemşeri derneklerinin başkan, yönetici ve üyeleri katıldı.

Stk İftarina Yoğun Katilim (4)

“BU BİRLİK KOCAELİ İÇİN ÇOK KIYMETLİ”

İftar programında konuşan Başkan Büyükakın, katılımın yüksekliğine dikkat çekerek, “Bu birlik ve beraberlik bizim için çok kıymetli. Geldiniz ve güç verdiniz. İyi ki varsınız. Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Allah, hepinizi ailelerinizle birlikte bayrama kavuşturmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu ise sivil toplum kuruluşlarının toplumsal değerlerin yaşatılmasındaki rolüne vurgu yaptı.

Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı ilahiler seslendirdi. Protokol üyeleri ve yaklaşık bin davetli, dualar eşliğinde oruçlarını açtı. Yemek duasını Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkanı Çetin Kıranşal yaptırdı. Programın sonunda Turan Elleri Ozanlar Yazarlar ve Şairler Derneği Genel Başkanı Gökalp Şentürk, Türk Dünyası’na yönelik katkılarından dolayı Başkan Büyükakın’a Zülfikar hediye etti.

Stk İftarina Yoğun Katilim (2)

Stk İftarina Yoğun Katilim (7)

Stk İftarina Yoğun Katilim (1)-1

Stk İftarina Yoğun Katilim (8)